Weekendkurs

2,500.00kr

  • Weekendskurs er tilrettelagt for alle nivåer
  • Mulighet for å bruke egen hest (eller du kan låne av oss)
  • Deltakere deles inn i grupper på fire eller fem

Dersom du ønsker å melde på flere deltakere, vennligst fullfør registreringen flere ganger.

Produktnummer: I/A Kategori:

Beskrivelse


Helgekursene er tilrettelagt for både nybegynnere, litt øvet og  viderekommende ryttere. Det er også mulig for privatryttere å ha med egen hest. Ellers stiller vi våre godt skolerte hester til disposisjon.

Deltakerne blir delt i grupper med fire eller fem elever på hver gruppe.

Helgekurset (som varer fra fredag til søndag) inneholder tre dressurtimer, en sprangtime og en tur. De som ikke ønsker sprang kan velge en dressurtime istedenfor. For de som ankommer lørdag vil kurset inneholde to dressurtimer, en sprangtime (som kan byttes til dressur om ønskelig) og en tur.

Under kurset vil du bli innlosjert på et av våre mange rom, men man kan velge å sove hjemme om det er ønskelig (prisen vil bli den samme). For de som bor på ridesenteret vil det vil være tilgang til fullt utrustet kjøkken da man selv står for kosten. Deltakerne må ha med seg dyne, pute og laken (eller sovepose). Vi anbefaler å ha med mynter da det finnes en brus- og kioskautomat på senteret.

TIDER OG AVBESTILLING

Betaling skjer ved påmelding via vår hjemmeside. Hvis man melder seg på kurset via telefon til Marit, så betaler man ved frammøte.

På fredagen starter første ridetime kl. 16.00, og deretter følger ridetimene hver hele time fram til ca. kl. 20.00. Det er ikke satt et tidspunkt for ankomst, da kursdeltakere kan ankomme ridesenteret når de ønsker.

Ridetimene på lørdagen starter kl 10.00, men for deltagere som kommer lørdag vil første time tidligst være kl 11.00. Så langt det lar seg gjøre vil deltagere som kom fredagen ri i de første timene på lørdagen.

Siste rideøkt søndag påregnes å være ferdig senest kl 17.00 (ofte tidligere). Dette er avhengig av antall deltagere. Om du skulle ha andre henvendelser eller spørsmål, ta kontakt med Marit på telefon, 91 55 60 24.

NB! Du får se oversikt over tilgjengelige kurs ved å klikke på knappen under.


Gå til påmelding